DEDEGÖL DAĞI ZİRVE (3000 mt) ETKİNLİĞİ
3-4 EKİM 2025 CUMARTESİ-PAZAR
Etkinlik sorumlusu: Meral Şen
Yürüyüş lideri Dağ Mihmandarı: Memet GÜNGÖR (TDF 3.kademe Antrenör)
Bu etkinlik için Lisansınızın olması gerekmektedir.
PROGRAM
2 Ekim Cuma akşamı saat 22:00' da aracımız İncirli' den kalkacaktır. Sırasıyla belirttiğiniz ana duraklarınızdan alınarak yola koyulacağız.
3 Ekim Cumartesi sabah erken saatlerde Isparta’nın Eğirdir ilçesine varacağız.
Kahvaltı ve son alışveriş molası ardından Melikler yaylası kamp alanına ulaşarak çadırlarımızı kuracağız. Araç kamp alanına kadar gitmektedir. Kamp alanına gider iken yol üstünde Zindan mağarasını gezeceğiz.
İsteyen katılımcılar ile Pınargözü mağarasına 4 km lik yürüyüş yapacağız. Melikler yaylası gece yıldızların en güzel görüldüğü bölgelerden birisidir.


4 Ekim Pazar
Pazar gece 04:00 da zirveye hareket edilecek ve yaklaşık 9 saatlik yürüyüş sonrası tekrar kamp alanına döneceğiz. Kamp alanından çadırlarımızı toplayıp otobüse binerek saat 15:00 civarı İstanbul için hareket edeceğiz tahmini 01:00 İstanbul’da oluruz.


GEREKLİ MALZEMELER :
- Sırt Çantası, Baton, Tozluk, Bot, Çadır, Uyku Tulumu, Mat.
- Kask (Zorunlu olmayanlar için kulüp tarafından temin edilecek)
- Eldiven, Şapka-Bere- Buff, İç-Orta-Dış Giyim.
- Matara, Termos, Kupa.
- Güneş Gözlüğü, Koruyucu Yüz ve Dudak Kremi.
- Çakı, Kap-Kacak, Çatal-Kaşık, Ocak-Kartuş, Çakmak-Kibrit.
- Öğlen, akşam ve sabah öğünü olacak şekil de yiyecek ve içeceklerinizi ayarlayınız. Etkinlik sırasında ki atıştırmalıklarınızı (sandviç, kuru incir-kayısı-erik, fındık-ceviz içi, cezerye bar...gibi) unutmayınız.
- Kullandığınız İlaçlarınız ve Şahsi Eşyalarınız.