Menü

🎯 Bilgi Yarışması Devam Ediyor! Doğa sporları bilginizi test edin, ödüller kazanın!
Yarışmaya Katıl
Aktif Etkinlik

KÜREK, KANO, WATERBİKE ve SUP

Bu Etkinlik 8407 TURSAB Belge nolu UGO Turizm Tarafından Gerçekleştirilmektedir.
Tarih
07.06.2026
Süre
1 Saat
Konum
KÜÇÜKYALI
KÜREK, KANO, WATERBİKE ve SUP
Etkinlik Detayları
Katılımcı Durumu
20 Limit
/
2 Kalan
Zorluk Seviyesi
Tarih 07.06.2026
Süre 1 Saat
Tür Waterbike
Rehber Bilgileri
ŞENGÜL ASLAN
ŞENGÜL ASLAN
Yürüyüş Lideri
Etkinlik Açıklaması
KÜREK, KANO, WATERBİKE ve SUP

KÜREK, KANO, WATERBİKE ve SUP

7 HAZİRAN PAZAR

Yürüyüş liderleri ; Şengül Aslan- 05305162460

SAAT: 18:00-19:00

Yer: FREY KÜREK

KÜÇÜKYALI SAHİL Küçükyalı Tren İstasyonu’na 200 metre

Sup ve Kano KİŞİ BAŞI 800 TL
Bisiklet KİŞİ BAŞI 30 dk 900 TL BİR BİSİKLETİ 2 KİŞİ KULLANABİLİYOR.
Bisiklet KİŞİ BAŞI 1 saat 1300 TL  BİR BİSİKLETİ 2 KİŞİ KULLANABİLİYOR.
Kürek 1 saat 1400 TL 

Ulaşım: 

Saat 17:00'da Küçükyalı sahilde buluşuyoruz. Hazırlıklar sonrasında 18:00 DA SEÇMİŞ OLDUĞUNUZ FAALİYETE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

WATERBİKE İÇİN

18:00-19:00 ilk seans 19:00-20:00 ikinci seans şeklinde olacak katılımcı sayısına bağlı olarak.

NOT : ETKİNLİKTEN 2 GÜN ÖNCE WHATSAP GRUBU KURULUP, BULUŞMA NOKTASI KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPILACAKTIR.

Tesis İmkanları: Açık ve kapalı dinlenme alanları, WC, lavabo

Duraklar ve Saatler
Bu etkinlik araçsız olarak gerçekleştirilecektir.
Üye Girişi Yapmalısınız.
Uyarılar

ETKİNLİK, İLGİLİ OTORİTELER VE DAĞCILIK FEDERASYONU TARAFINDAN BELİRLENECEK KARAR VE TAVSİYELERE UYGUN OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. ETKİNLİK, İZİN ÇIKMAZ İSE GERÇEKLEŞTİRİLMEYECEKTİR. GEREK DUYULURSA AYRINTILARDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEKTİR.

* Bu faaliyet bir doğa sporudur. Gezi ya da kültür turu etkinliği şeklinde planlanmış programlarımız yoktur.

 * Yürüyüşlerimizde orman geçişlerinde dikenler bulunabileceği için kıyafet seçimlerinde dikkatli olunması gerekmektedir.   

* Katılımcılar doğaya çıktıklarında belirli risklere maruz kalabileceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere katılmalıdırlar.    

* Kalp, tansiyon,kilo solunum ve ortopedik rahatsızlığınız varsa kesinlikle etkinliğe katılmayınız.    

* Belirli bir zaman aralığında yürüyüşün tamamlanabilmesi için yürüyüş temposunu bozacak hal ve hareketlerden kaçınılmalıdır.

* Etkinliğimizde alkol vb. kullanımı yasaktır. Mümkünse bir gün önceden de alınmaması yürüyüş temposu ve kalp ritminiz için yararlı olacaktır.

* Rehber, parkurda duruma göre değişiklik yapabilir.

* Parkurumuzun bir kısmı keşif etapları içerir. Patikalar, dik iniş ve çıkışlar gibi pek çok farklı etap karşımıza çıkabilir.

Genel Uyarı Metni
Etkinliklerimiz doğa sporları kapsamında gerçekleştirilmektedir. Katılımcılar kendi sorumluluklarını üstlenirler. Etkinlik sırasında güvenlik kurallarına uyulması zorunludur.
Seyahatler yasalara uygun şekilde TURSAB Acentaları tarafından organize edilmektedir.