Menü

Tamamlandı

SENAİYE PATİKALARINDAN LÜTFİYE KÖYÜNE

ORMAN İÇİ PATİKA YÜRÜYÜŞÜ

Bu Etkinlik 8407 TURSAB Belge nolu UGO Turizm Tarafından Gerçekleştirilmektedir.
Tarih
20.05.2017
Süre
5-6 SAAT
Konum
İZMİT-GÖLCÜK
SENAİYE PATİKALARINDAN LÜTFİYE KÖYÜNE
Etkinlik Detayları
Katılımcı Durumu
28 Limit
/
0 Kalan
Zorluk Seviyesi
Tarih 20.05.2017
Süre 5-6 SAAT
Tür Orta + Zor Yürüyüş
Etkinlik Açıklaması
SENAİYE PATİKALARINDAN LÜTFİYE KÖYÜNE

20 Mayıs Cumatesi günü, Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine bağlı Senaiye köyünden  Orman içi patika yollardan geçerek Lütfiye köyüne  15-18 km. orta zorlukta bir doğa yürüyüşü yapacağız.

Lütfiye, Kocaeli ilinin Gölcük ilçesine bağlı bir köydür. Kocaeli iline 30 km, Gölcük ilçesine 13 km uzaklıktadır. Lütfiye köyü en iyi baltalık ormana sahip olup bunu koruyan köy seçilmiştir. Bu köye Gürcüler'in 93 harbinde geldiği bilinmektedir ve köyün Gürcüce ismi Begogli dir. Lütfiye köyü halkı Gürcü'dür.

 

Kahvaltı:

Senaiye'de bir köy kahvesinde yanınızda getirdiklerinizi yiyebilirsiniz.

Öğle Yemeği :

Atıştırmalıklarınızı yanınıza alıyorsunuz.Meyve ve kuruyemiş gibi gıdalar tercih edilmeli.

Akşam Yemeği:

Duruma göre birlikte değerlendiririz.

NOT : *  Kilo - Kalp - Tansiyon hastaları için parkurlarımız uygun değildir.
           *  Yürüyüşlerimizde orman geçişlerinde dikenler bulunabileceği için kıyafet seçimlerinde dikkatli olunması gerekmektedir.

            * Katılımcılar doğaya çıktıklarında risk altına gireceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere katılmalıdırlar. 

            * Bu faaliyet bir doğa sporudur. Gezi ya da kültür turu etkinliği gibi dakika dakika planlanmış programlarımız yoktur. Parkurumuzun bir  kısmı keşif  etapları içerir. Orman içi geçişler , patikalar , dik iniş ve çıkışlar gibi pek çok farklı etap karşımıza çıkabilir.

            * Verilen mesafeler yaklaşık mesafelerdir.

Yanınızda getirmeniz gereken Malzemeler:

Bileği saran bot, dere boyunca yürüyeceğimizden yedek ayakkabı ve çorap,yedek kıyafet, su, yağmurluk, düdük. Eğer varsa kullandığınız ilaçlar.

 

Faaliyet Sorumkusu : İbrahim Kamil Birlikay - 0533 307 41 24

 

ARAÇ DURAKLARI:

7:00 İncirli- Alfemo

7:15 Mecidiyeköy- Y.K Bank

7:20 Yıldız- Sait Çiftçi

7:35 Kadıköy- Evlendirme

7:40  E-5 Göztepe

7:45 Kozyatağı

         E-5 üzeri Maltepe-Kartal vs.

Lütfen 5 dk önce durakta olunuz!

 

 

Duraklar ve Saatler
Bu etkinlik araçsız olarak gerçekleştirilecektir.
Üye Girişi Yapmalısınız.
Uyarılar
Uyarı detayları bulunamadı.
Genel Uyarı Metni
Etkinliklerimiz doğa sporları kapsamında gerçekleştirilmektedir. Katılımcılar kendi sorumluluklarını üstlenirler. Etkinlik sırasında güvenlik kurallarına uyulması zorunludur.
Seyahatler yasalara uygun şekilde TURSAB Acentaları tarafından organize edilmektedir.
📚
Katılım Rehberi

Nasıl katılacağınızı öğrenin!