Menü

🎯 Bilgi Yarışması Devam Ediyor! Doğa sporları bilginizi test edin, ödüller kazanın!
Yarışmaya Katıl
Tamamlandı

OTEL KONAKLAMALI KASTAMONU GEZİSİ

ÜMİT TETİK VE ZEYNEP KIYGI SORUMLULUĞUNDA

Bu Etkinlik 8407 TURSAB Belge nolu UGO Turizm Tarafından Gerçekleştirilmektedir.
Tarih
11.08.2017
Süre
1 GECE- 2 GÜN
Konum
KASTAMONU
OTEL KONAKLAMALI KASTAMONU GEZİSİ
Etkinlik Detayları
Katılımcı Durumu
21 Limit
/
2 Kalan
Zorluk Seviyesi
Tarih 11.08.2017
Süre 1 GECE- 2 GÜN
Tür Yurtiçi Kültürel Gezi
Etkinlik Açıklaması
OTEL KONAKLAMALI KASTAMONU GEZİSİ

11-13 Ağustos tarihleri arasında, bu mevsimde çok güzel olacağını düşündüğümüz, Batı Karadeniz'in İncisi Kastamonu'da  sizler için farklı ve keyifli bir etkinlik plandalık. 

Kastamonu'nun şirin sahil kasabası Abana'nın İlişi (Yakaören) köyünde bulunan Berrunil Hotel'de konaklayacağız.

Program : 

11 Ağustos Cuma gecesi saat 23.00 de Bakırköy İncirli'den başlayacak yolculuğumuz yaklaşık 6-7 saat sürecek.

12 Ağustos Cumartesi sabahı şimdiki adıyla İzbeyli Çiftliği olarak bilinen ve Padişah 4.Mehmet tarafından 200 yıl önce kurulan Tımarlı Sipahi Ocağında köy kahvaltımızı yaparken tarihini de dinleme imkanımız olacak.

Kahvaltımızın ardından Abana'ya bağlı İlişi'de bulunan otelimize yerleşeceğiz. Tüm gün havuz ve denizin keyfini çıkaracak ve dinlenecek zamanımız olacak. Akşam denize karşı günü batıracağız ve akşam yemeğimizi balık ve güzel sohbetler eşliğinde yiyecek, günümüzü sonlandıracağız.

13 Ağustos Pazar günü otelimizde alacağımız kahvaltının ardından çok güzel manzaralar eşliğinde yaklaşık 200 km lik sahil turumuza başlayacağız. Sırasıyla, İnebolu,Doğanyurt, Soguksu, Cide Seyir Tepesi, Giderus bölgelerini gezeceğiz. Giderus'ta öğlen deniz ve balık keyfinin ardından aksam üstüne doğru Amasra'da olacağız.

Amasra turumuzun ardından İstanbul'a doğru  dönüş yoluna çıkacağız. Gece yaklaşık, 00.00- 01.00 gibi İstanbul'da olmayı planlıyoruz.

Konaklama : Berrunil Hotel

Otel konaklaması 3 kişilik odalarda olacak.

 2 kişilik odalarda kalmak isteyenler için 20 TL- Tek kalmak isteyenler için 30TL fark talep edilmektedir.

Etkinlik maliyeti : Site Üyelerimiz için: 255 TL -Kulüp Üyelerimiz için: 245 TL'dir.

Fiyata Dahil Olanlar: Yol+Oda-Kahvaltı konaklama(3 kişilik odalarda) + Sigorta+ Yolda verilen ikramlar.

Fiyata Dahil Olmayanlar: İlk günkü kahvaltı (20 TL) -Öğle ve akşam yemekleri- Kişisel harcamalarınız.

Malzemeler: Şort, mayo, havlu, terlik, yedek kıyafetler, güneş gözlüğü, güneş kremi, kişisel ilaçlarınızı unutmayınız...

Not: * Çok fazla  konfor beklentisi içinde olmayınız.

        *Bu etkinlik en az 15 kişi ile gerçekleştirilecektir.

        * Katılımınızın kesinleşmesi için ön ödeme yapılması gerekmektedir. Bu konuda daha sonra bilgilendirileceksiniz.

        * Faaliyet sorumlusu, hava ve yol durumuna bağlı olarak etkinlikte değişiklikler yapma hakkına sahiptir.

Faaliyet Sorumluları : Ümit TETİK : 0 536 248 39 60 - Zeynep KIYGI : 0 530 293 35 39

Araç Durakları :

23:00 İncirli Alfemo
23:15 Mecidiyeköy Y.K.Bank
23:20 Yıldız Sait Çiftçi
23:35 Kadıköy EVLENDİRME
23:40 E-5 Göztepe
23:45 E-5 Kozyatağı
          E-5 üzeri Maltepe, Kartal v.s.
      Lütfen 5 dakika önce durakta olunuz!

 

 

 

 

 

Duraklar ve Saatler
Bu etkinlik araçsız olarak gerçekleştirilecektir.
Üye Girişi Yapmalısınız.
Uyarılar
Uyarı detayları bulunamadı.
Genel Uyarı Metni
Etkinliklerimiz doğa sporları kapsamında gerçekleştirilmektedir. Katılımcılar kendi sorumluluklarını üstlenirler. Etkinlik sırasında güvenlik kurallarına uyulması zorunludur.
Seyahatler yasalara uygun şekilde TURSAB Acentaları tarafından organize edilmektedir.
📚
Katılım Rehberi

Nasıl katılacağınızı öğrenin!