KUZULUDERE GÖLETİ-AYDINLAR KÖYÜ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
22 MART PAZAR
GENEL BİLGİ:
Parkur: KUZULUDERE GÖLETİ-AYDINLAR KÖYÜ
Görülecek Yerler: KUZULUDERE GÖLETİ-AYDINLAR KÖYÜ
Mesafe: 18 Km
İrtifa: 479 metre yükselme, 332 metre alçalma
Zorluk:ORTA ZOR (İlk kez yürüyecekler için uygun değildir. Parkurumuzda inişler daha fazla olsa da, çıkışlar da vardır.
Yürüyüş Lİderi: Tuncay Çiftoğlu 0533 502 17 84
22 Mart Pazar günü Trakya topraklarına gidiyoruz.

- Araç kalkış saati Kozyatağı 06:30 olarak belirlenmiştir. Lütfen durak saatlerine uyalım.
- Kahvaltı molası Yalıköy’de verilecektir, kahvaltılıklarımızla hazırlıklı gelelim.
- Akşam yemeğimizi dönüşte katılımcıların isteğine göre bir yerde.
- TOZLUKLARIMIZI ve her ihtimale karşı YAĞMURLUKLARIMIZI yanımıza alalım… Unutmayın, “kötü hava şartları yoktur; yetersiz malzeme vardır” :)
- YEDEK kıyafetler getirmek konforlu bir dönüş yolculuğu açısından yararlı olacaktır. Lütfen, tüm kıyafetlerinizin ve ayakkabılarınızın yedeğini (Mevsim itibariyle öngöremediğimiz dere geçişleri olabilir.) almayı unutmayınız. Yedek kıyafetler araçta bırakılacaktır.
Malzemeler:
Bileği saran su geçirmez bot tozluk. Su geçirmez giysiler. Sırt çantanızda; yedekleriniz varsa kullandığınız ilaçlar ve su mutlaka bulunmalı… Yağmurluk el yada kafa feneri ve DÜDÜK yanınızda olması gerekenlerden…
NOT : * Kilo - Kalp - Tansiyon hastaları için parkurlarımız uygun değildir. Verilen mesafeler yaklaşık mesafelerdir.
* Yürüyüşlerimizde orman geçişlerinde dikenler bulunabileceği için kıyafet seçimlerinde dikkatli olunması gerekmektedir.
* Katılımcılar doğaya çıktıklarında risk altına gireceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere katılmalıdırlar.
* Bu faaliyet bir doğa sporudur. Gezi ya da kültür turu etkinliği gibi dakika dakika planlanmış programlarımız yoktur
* Parkurumuzun bir kısmı keşif etapları içerir. Patikalar , dik iniş ve çıkışlar gibi pek çok farklı etap karşımıza çıkabilir.

UYARILAR:
- * Bu faaliyet bir doğa sporudur. Gezi ya da kültür turu etkinliği şeklinde planlanmış programlarımız yoktur.
- * Katılımcılar doğaya çıktıklarında belirli risklere maruz kalabileceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere katılmalıdırlar.
- * Kalp, tansiyon, solunum ve ortopedik rahatsızlığınız varsa kesinlikle etkinliğe katılmayınız.
- * Belirli bir zaman aralığında yürüyüşün tamamlanabilmesi için yürüyüş temposunu bozacak hal ve hareketlerden kaçınılmalıdır.
- * Etkinliğimizde alkol vb. kullanımı yasaktır. Mümkünse bir gün önceden de alınmaması yürüyüş temposu ve kalp ritminiz için yararlı olacaktır.
- * Rehber, parkurda duruma göre değişiklik yapabilir.
- ETKİNLİKLERDE KAR AMACI YOKTUR.
- PAYLAŞIM ESASINA GÖRE MALİYETLENDİRİLİYOR.
-
BU NEDENLE ETKİNLİĞE YAZILIP GELEMEYEN ARKADAŞLAR KATILIM PAYINI ÖDEMEKLE YÜKÜMLÜDÜR.BU KURAL ETKİNLİĞE GELEN KATILIMCILARIN HAKLARINI KORUMAK ADINA UYGULANMAKTADIR.Araç Durakları
06.30 KOZYATAĞI CARREFOUR(HAREM İSTİKAMETİ)
06.40 GÖZTEPE ( HAREM İSTİKAMETİ)
06.50 KADIKÖY (Kayacanlar Börek)
07.00 MECİDİYEKÖY(ASLI BÖREK)
07.10 CEVİZLİBAĞ (YEŞİL KUNDURA DURAĞI)
07.15 İNCİRLİ (ÖMÜR)
07.30 SEFAKÖY
07.40 AVCILAR (PELİKAN MALL A.V.M.)
07.55 BEYLİKDÜZÜ ( BAUHAUSE)
08.05 BEYLİKDÜZÜ(AUTOPİA)
Lütfen 5 dakika önce durakta olunuz!