Yeni Ufuklar Doğa Sporları Spor Kulübü

KURBAN BAYRAMINDA ALTINOLUK

VAHAP KICI REHBERLİĞİNDE

 

 

23 Eylül Çarşamba akşamı yola çıkıyoruz. Sabaha Altınolukta kalacağımız otele varıyoruz.

 Altınoluk ve Küçükkuyu arasında bulunan doğa ile içiçe olabileceğiniz Antandros Konak Otelde Yarım Pansiyon şartlarıyla konaklayacağız.

 1. Gün Perşembe; Otelimize yerleşimin ve kahvaltının ardından Zeus Sunağı Adatepe köyü ve sahile kadar 2-3 km yürüyüş. Deniz sefası... Akşam yemeğini otelde yiyeceğiz.

 2 Gün Cuma; Gürlek şelalesine yürüyüş. Şelalede suya girmece... Deniz sefası... Akşam Assos'dayız....

 3. Gün Cumartesi ; Kazdağların da bulunan Sutüven Şelalesi ve Hasan Boğuldu mevkiinde yürüyeceğiz.

4. Gün Pazar; Sabah erken yola çıkıyoruz , Çanakkale Boğazı'nı geçiyoruz. Veee Gelibolu yarımadası... Conk Bayırı, Anzak koyu ve Anafartalar üzerinden dönüş. Vakit kalırsa Gelibolu'da Açık Hava Camii ve Bolayır'da Namık Kemali ziyaret edebiliriz... Sonrasında dönüş yoluna geçiyor ve vakitlice İstanbul'da oluyoruz.

NOT :Konaklama yapacak katılımcılarımızın  her birine ayrı oda sunma imkânımız olmadığı için tesisimizdeki 2 adet 4 kişilik, 6 adet 3 kişilik, 2 adet 2 kişilik toplam 10 odada konaklama yaptırılacaktır.

Yanınıza almanız gerekenler;

1- Sırt çantanız yedekleriniz yürüyüş botu ve yağmurluk fener.

2- Varsa kullandığınız ilaç ve tıbbi malzemeler. 

3- Konaklanan otelde şampuan ve havlu olmadığından, şampuan ve havlularınızı getiriniz.

4- Eğer varsa Müze Kartlarınızı yanınıza almayı unutmayın.

Konaklama : www.antandrosnarlikonak.com

Organizasyon: Aynur Edisboylu- 0 532 384 31 35

Rehber         : Vahap Kıcı- 0 535 882 66 15

Lütfen Yudosk web sayfasında yer alan Genel Uyarı Metni'ni okuyunuz ve beklentilerinizi buna göre ayarlayınız. Hava ve diğer koşullara göre programda değişiklik yapılabilir.

Araç Durakları

22.00 Kadıköy Evlendirme

22.30 Mecidiyeköy

23.00 Bakıköy İncirli Ömür

          Lütfen 5 dakika önce durakta olunuz!....

Durak seçiminde lütfen yukarıda belirtilen duraklardan birini seçiniz. Dönüşte tüm katılımcılar istedikleri duraklarda bırakılacaktır.

 

Araçsız Etkinlik
Üye Girişi Yapmalısınız.

Uyarılar

Genel Uyarı Metni

Değerli Üye ve Misafirlerimiz,

ETKİNLİKLER, İLGİLİ OTORİTELER VE DAĞCILIK FEDERASYONU TARAFINDAN BELİRLENECEK KARAR VE TAVSİYELERE UYGUN OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR. ETKİNLİKLER, İZİN ÇIKMAZ İSE GERÇEKLEŞTİRİLMEYECEKTİR. GEREK DUYULURSA AYRINTILARDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLECEKTİR.


Kulübümüzce gerçekleştirilen dağcılık, kampçılık, kültür gezileri, doğa yürüyüşleri ve diğer doğa sporları ile ilgili faaliyet çalışmaları; kulüp yöneticilerimiz, rehber, lider ve etkinlik sorumluları tarafından gönüllülük esasına göre yapılmakta olup ticari turlarla ilgimiz bulunmamaktadır. Beklentilerinizin bu yönde olmaması konusunu dikkatinize sunar anlayışınız için teşekkür ederiz.

Katılım bildirdiği halde gelmeyen yada günübirlik etkinliklere 2 gün, haftasonu konaklamalı etkinliklere 3 gün, yurtiçi uzun süreli etkinliklere 2 hafta ve yurtdışı etkinliklere 6 hafta kala iptal etmek isteyen üyeler maliyet paylaşımında oluşan rakamı Kulüp hesabına yatıracaklardır. E-posta ile kendilerine yapılan bildirimi 5 gün içinde gerçekleştirmeyen arkadaşların sonraki katılım bildirimleri "yedek" olarak değerlendirilecektir... 
Bu karar diğer arkadaşların, yani kurallara uyan çoğunluğun haklarını korumak adına zorunluluk olmuştur.
Etkinlikler paylaşım esasına göre ücretlendirilir. Ayrıcalıklı kişi, kar ve kazanç yoktur.

Yudosk etkinliklerini www.yudosk.org dışında yayınlamak izne tabidir. www.yudosk.org dışında yapılan katılım bildirimleri geçersizdir.

Yürüyüşlerde yemek molaları dışında sigara içmek ve doğada çöp bırakmak yasaktır.  

23 EylülÇarşamba

3594 Gün Sonra Başlayacak


ETKİNLİK TAMAMLANDI
Kamp Alanları
Soru Cevap