Menü

Tamamlandı

İZNİK KAHVALTI- KANO VE GÖLDE YÜZME KEYFİ

İRAHİM KAMİLBİRLİKAY SORUMLULUĞUNDA

Bu Etkinlik 8407 TURSAB Belge nolu UGO Turizm Tarafından Gerçekleştirilmektedir.
Tarih
13.08.2017
Süre
GÜNÜBİRLİK
Konum
BURSA / İZNİK
İZNİK KAHVALTI- KANO VE GÖLDE YÜZME KEYFİ
Etkinlik Detayları
Katılımcı Durumu
31 Limit
/
0 Kalan
Zorluk Seviyesi
Tarih 13.08.2017
Süre GÜNÜBİRLİK
Tür DİĞER DOĞA ETKİNLİKLERİ
Etkinlik Açıklaması
İZNİK KAHVALTI- KANO VE GÖLDE YÜZME KEYFİ

13 Ağustos Pazar günü, Bursa'ya bağlı İznik İlçesinde sizleri muhteşem bir gün bekliyor!

İznik 4 medeniyete başkentlik yapmış bir yer. Ayrıca ilk altın paranın burada basılması dolayısıyla "Altın Şehir" olarak da adlandırılan bir yer. Burada bulunan İznik gölü, Marmara Bölgesi'nin en büyük, Türkiye 'nin 5. büyük gölü olma niteliğini taşıyan tektonik yani depremden kaynaklanan bir çöküntünün içinin dolması ile oluşmuş tatlı su göllerimizden biri. Toplamda 310 kilometrelik bir alana yayılan elips eklindeki gölün zuzunluğu 33 kilometre, genişliği 12 kilometre, çevresi ise 95 kilometre. Gölün en derin yeri 30 metreyi buluyor ama öyle bir nokte var ki burada bulunan çukurun derinliği 65 metre. Yaz aylarında bazı kesimlerde yüzmeye de elverişli olan İznik Gölü,   son yıllarda Kano sporunun da yapılabildiği göllerimizden biri olma özelliğini de taşıyor.

Program: 

Sabah saat 7.30'da Bakırköy-İncirli'den başayan yolculuğumuz, feribot geçişi ile  Yalova üzerinden İznik'e varışımız saat 10.00- 10.30

 

 İznik ve İznik gölü manzarası eşilğinde zengin çeşitli sınırsız çay ve sohbet eşiliğinde Kahvaltı Bahçesi'nde alacağımız  serpme kahvaltımızın ardından, Göl kıyısına iniş ve kanolarla İznik gölü üzerinde zevkli turlarımız olacak. Her kano 2 kişilik ve toplamda 20 kişi aynı anda  bu sporu rahatlıkla yapabilecek.

Sonrasında, Karacakaya mevkiinde bulunan tesiste hem göle girip serinleme imkanımız hem de tesiste bulunan restaurantta yemek yeme imkanımız olacak.

Ardından belirtilen saate kadar serbest zaman geçirebilecek, İznik'in tarihi yerlerini gezip görme ve alışveriş yapma imkanına da sahip olacağız.

Gezi maliyeti: Araç maliyeti paylaşım esasına göre belirlenecek + Zengin çeşitli serpme kahvaltı (Sınırsız Çay)- 25 TL

Kano yapmak isteyenler 2 kişilik kanolarda Kişi başı 50 TL.

Kanoya binmek istemeyen katılımcılarımız ise, 2,5 saat boyunca bisiklet kiralayarak İznik'te kültürel bir gezi de yapma imkanına sahip olabilecek.

Bisiklet Kira Bedeli : 25 TL'dir.

Araç Durakları

7.30 İncirli (ALFEMO)
7.45 Mecidiyeköy Y.K.Bank
7.55 Yıldız Sait Çiftçi
8.05 Kadıköy EVLENDİRME
8.10 E-5 Göztepe
8.15 E-5 Kozyatağı
      Lütfen 5 dakika önce durakta olunuz!...
 

 

Duraklar ve Saatler
Bu etkinlik araçsız olarak gerçekleştirilecektir.
Üye Girişi Yapmalısınız.
Uyarılar
Uyarı detayları bulunamadı.
Genel Uyarı Metni
Etkinliklerimiz doğa sporları kapsamında gerçekleştirilmektedir. Katılımcılar kendi sorumluluklarını üstlenirler. Etkinlik sırasında güvenlik kurallarına uyulması zorunludur.
Seyahatler yasalara uygun şekilde TURSAB Acentaları tarafından organize edilmektedir.
📚
Katılım Rehberi

Nasıl katılacağınızı öğrenin!