KEMERBURGAZ-BAHÇEKÖY DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
26 ŞUBAT ÇARŞAMBA
Parkur Zorluğu: KOLAY
Parkur Uzunluğu: 16 KM
Yürüyüş Lideri: ESAT ÇOBAN-05353243217
Bu Çarşamba biraz farklı biraz uzun bir rotada yürüyeceğiz. Yürüyüşümüz 16 km kolay yürüyüş olacak.
Yeni başlayanların kendilerini uzun yürüyüşlere hazırlamaları için bir hazırlık yürüyüşüdür.Yürüyüşümüze Bahçeköyden başlayıp Kemerburgazda bitiriyoruz.
Yürüyüşümüzün bitiminde Kemerburgaz'da meşhur börekçide dinlenip sohbet muhebbet çay içip böreklerimizi yeriz.
Ulaşım ve Buluşma bilgileri:
Hacıosman metro çıkışı saat 10'da buluşup ordan Bahçeköy'e geçiyoruz isteyenler direk Bahçeköye gelebilir, yürüyüşe saat 11'de başlıyacağız.
Öğle Yemeği :
Atıştırmalıklarınızı yanınıza alıyorsunuz.Meyve ve kuruyemiş gibi gıdalar tercih edilmeli.

UYARILAR:
- * Bu faaliyet bir doğa sporudur. Gezi ya da kültür turu etkinliği şeklinde planlanmış programlarımız yoktur.
- * Katılımcılar doğaya çıktıklarında belirli risklere maruz kalabileceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere katılmalıdırlar.
- * Kalp, tansiyon, solunum ve ortopedik rahatsızlığınız varsa kesinlikle etkinliğe katılmayınız.
- * Belirli bir zaman aralığında yürüyüşün tamamlanabilmesi için yürüyüş temposunu bozacak hal ve hareketlerden kaçınılmalıdır.
- * Etkinliğimizde alkol vb. kullanımı yasaktır. Mümkünse bir gün önceden de alınmaması yürüyüş temposu ve kalp ritminiz için yararlı olacaktır.
- * Rehber, parkurda duruma göre değişiklik yapabilir.
- * Etkinliklerde kar amacı yoktur, paylaşım esasına göre maliyetlendirilmekte olduğundan etkinliğe yazılıp gelemeyen arkadaşlar katılım payını ödemekle yükümlüdür. Bu kural etkinliğe gelen katılımcıların haklarını korumak adına uygulanmaktadır.