KÖROĞLU DAĞI ZİRVE (2499 mt) ETKİNLİĞİ
23 KASIM CUMARTESİ
Parkur Zorluğu: ZOR
Yürüyüş Lideri: ALPAY GİRİT- 05322127700
Bu yürüyüş zor bir parkur olup katılımcıların daha önce zor yürüyüşler yapmış olması gerekir. Uygun görülmeyen katılımcı faaliyete kabul edilmeyecektir.
Halk kahramanı Köroğlu’nun yaşadığı Batı Anadolu’daki Köroğlu dağının 2399 metredeki zirvesine tırmanacağız.
23 Kasım Cumartesi gece saat 01:00 de Bakırköyden başlayarak, belirlediğimiz duraklardan sizleri alarak yolculuğumuza başlıyoruz. Sabah Kıbrısçık’ta kahvaltımızı yapıp yeme içme ihtiyaçlarımızı alıp dağ yoluna koyuluyoruz.
1600 metre yükseklikten başlayacak yürüyüşümüz 12 km civarı sürecek. 2400 metre zirveye çıkarak başladığımız konuma geri dönüyoruz.
Yürüyüş sonrası Bolu ya giderek belirleyeceğimiz bir yerde akşam yemeğimizi yedikten sonra İstanbul için yola çıkıyoruz.
GEREKLİ MALZEMELER:
- Sırt çantası
- Kişisel malzeme ve ilaçlarınız
- Baton
- Trekking pantolon , tişört, yağmurluk, eldiven v.s.


ETKİNLİKLERDE KAR AMACI YOKTUR.
PAYLAŞIM ESASINA GÖRE MALİYETLENDİRİLİYOR.
BU NEDENLE ETKİNLİĞE YAZILIP GELEMEYEN ARKADAŞLAR KATILIM PAYINI ÖDEMEKLE YÜKÜMLÜDÜR.
BU KURAL ETKİNLİĞE GELEN KATILIMCILARIN HAKLARINI KORUMAK ADINA UYGULANMAKTADIR.
ETKİNLİK PAYLAŞIM ÜCRETİNİN SPOR KULÜBÜ ÜYELERİ 950 TL WEB ÜYELERİ 1000 TL CİVARI OLACAĞI TAHMİN EDİLMEKTEDİR.
Maliyete dahil olanlar:
- Ulaşım
Maliyete dahil olmayanlar:
Tüm yeme içme ve Kişisel harcamalar