KANDIRA SARISU KONAKLAMALI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
24-25 TEMMUZ ÇARŞAMBA-PERŞEMBE
Yürüyüş Lideri: ESAT ÇOBAN- 05353243217
1. GÜN 24 TEMMUZ ÇARŞAMBA
Sabah 06.30' da Bakırköy İncirli'den başlayarak katılımcılarımızı belirledikleri duraklardan alarak SARISU GENÇLİK KAMPI BELEDİYE TESİSLERİNE hareket ediyoruz. Tesis çok güzel, gençlere göre hazırlanmış, yürüyüş alanları, parkurları var. İsteyenlerle kanoya bineceğiz, denize girip eğleneceğiz, voleybol oynayıp kısa yürüyüşler yapacağız. Akşam yemeğimizi yedikten sonra çaylarımızı içip güzel sohbetler edip, temiz hava içerisinde uykumuzu alacağız.
.jpg)

2. GÜN 25 TEMMUZ PERŞEMBE
Sabah istediğimiz saatte uyanıp kahvaltımızı yapıyoruz.İsteyenlerle beraber kanoya binip denize giriyoruz, etrafın keyfine varıyoruz.
Rehberlerimizin uygun gördüğü saatte İstanbula dönüş için hareket edeceğiz. Tahmini 22.00 gibi İstanbulda olmayı planlıyoruz.



.jpg)